• Tervezés
 • Megvalósítás
 • Támogatás

Weboldal készítés és Digitális támogatás!

Bízd rám a digitális fejlődésedet, hogy Te nyugodtan fókuszálhass arra, amit a legjobban szeretsz csinálni!

Vevőszerző, értékesítésre optimalizált weboldalak

Weboldal készítés

Ez kell nekem
 1. Weboldal szerkezet tervezés

  A szervezett és logikus elrendezés hozzájárul a felhasználói élmény javításához és segíti a weboldal hatékonyságát.

 2. UX tervezés

  A zökkenőmentes és kiváló felhasználói élmény kialakítása (UX design) kritikus fontosságú az elköteleződés és a konverzió szempontjából.

 3. UI tervezés

  A weboldalak felhasználói felületének tervezése során kiemelt figyelmet kell fordítani arra, hogy vizuálisan vonzóak, modernek és letisztultak legyenek, miközben összhangban vannak a funkcionalitással.

 4. Marketing szövegírás

  A weboldal sikeréhez nélkülözhetetlenek az értékesítésre optimalizált, hatékony és SEO-barát szövegek.

 5. Reszponzív fejlesztés

  A weboldal látogatóinak közel 60%-a mobilról érkezik, ezért kiemelten fontos, hogy minden kijelző méreten jól mutasson és kényelmesen használható legyen.

 6. Kisegítő lehetőségek fejlesztése

  Fontos, hogy mindenki számára elérhető és használható legyen egy weboldal. Ezért minden projekt során igyekszem betartani az akadálymentesítési (A11y) szabványokat.

Automatizált rendszerek a sikeres online értékesítésért

E-ker megoldások

Ez kell nekem
 1. Online fizetés

  Egyszerű és biztonságos online fizetési megoldás, a legnépszerűbb szolgáltatók közül, mint Stripe, Barion, OTP SimplePay vagy fejleszthetünk egyedi rendszert a választott bankfiókhoz.

 2. Automatikus számlázás

  Egy sikeres webáruház működtetéséhez nélkülözhetetlen a megfelelő szoftverek használata, mint a számlázó programok, amelyek integrálása növeli a hatékonyságot és elősegíti a növekedést.

 3. Popup-ok és ajánlatok

  A webáruházak sikerét növelhetik a jól időzített, célzott popup-ok. Segítenek az ajánlatok, kedvezmények hatékony kommunikációjában, listaépítésben és azonnali konverziókká alakíthatják a látogatókat.

 4. E-mail automatikák

  E-mail automatizálással növelhető a webáruházak hatékonysága: személyre szabott üzenetek, automatikus visszaigazolások, marketing kampányok, ami minden látogatót célzottan ér el, növelve az értékesítéseket.

 5. Vásárlói visszajelzések gyűjtése

  A vásárlói visszajelzések gyűjtése kulcsfontosságú a webáruházak számára. Ez lehetővé teszi a termékek és szolgáltatások folyamatos fejlesztését, az ügyféligények pontosabb megértését, és hozzájárul a vásárlói bizalom növeléséhez.

 6. Szállítási integrációk

  Növeld a webáruházad hatékonyságát bevált szoftverek és megoldások integrálásával, amelyek megkönnyítik a vásárlói folyamatot. Összekötjük üzletedet a piacvezető szolgáltatókkal, ezzel egyszerűsítve az adminisztrációt és optimalizálva a teljesítményt.

 7. Időpontfoglaló rendszerek készítése

  Legyen szó szolgáltatásról vagy bérbeadásról, a teljesen automatizált rendszerek segítségével hatékonyan támogathatjuk az ügyfél-interakciókat. Emellett kiváló élményt nyújthatunk az ügyfelek számára, miközben csökkentjük az adminisztratív feladatokat.

 8. Tagsági rendszerek készítése

  Online tanfolyamok és tréningek létrehozásával szélesebb közönséget érhetsz el, és több lehetséges vevőt vonzhatsz be. Az online oktatás nyújtotta lehetőségnek köszönhetően kiszámítható, mérhető és skálázható az értékesítés.

Karbantartás és digitális támogatás

Digitális támogatás

Ez kell nekem
 1. Weboldal karbantartás

  A rendszeres havi karbantartás biztosítja a weboldalak teljesítményét és biztonságát. A rendszeres frissítések és optimalizálási folyamatok garantálják, hogy a weboldalak magas színvonalon és megbízhatóan működjenek.

 2. Céges levelezés

  Profi céges levelezésnek köszönhetően növelhető a hatékonyság, emellett a saját domain végződés, erősíti a márka ismertséget, miközben bizalmat épít az ügyfelek körében.

 3. Sebességoptimalizálás

  A weboldalak sebességoptimalizálása kulcsfontosságú a jobb felhasználói élmény és a magasabb keresőmotoros rangsorolás érdekében.

 4. Vírusvédelem és biztonság

  A folyamatos monitorozás és minden szükséges biztonsági intézkedés elvégzése kulcsfontoságú a védelem érdekében, hogy megóvjuk a potenciális támadásoktól a weboldalakat, ezzel biztosítva a látogatók és az adatok maximális biztonságát.

 5. Biztonsági mentések

  A rendszeres biztonsági mentésekkel biztosítható a weboldalad adatvesztés elleni védelme és gyors helyreállítása rendkívüli események esetén. A részletes mentési folyamatok megkönnyítik a weboldalak stabilitásának fenntartását, garantálva az adatok biztonságát és elérhetőségét.

 6. Ajándék bővítmények

  A havi karbantartási csomag keretében több, mint 2 millió forint értékű bővítmény csomaghoz biztosítok hozzáférést díjmentesen.

Készen állsz a következő szintre lépni?

Online marketing megoldások

Ez kell nekem
 1. SEO Alapok

  A weboldalak fejlesztésekor figyelembe kell venni a keresőmotorok követelményeit, ezzel javítva a rangsorolást és láthatóságot. A technikai SEO beállítások pedig biztosítják, hogy megfelelő alapot készítsünk elő a hatékony SEO munkához, biztosítva a weboldalak optimalizált teljesítményét.

 2. Webanalitika

  Webanalitikai elemzéssel, a Google Analytics 4 adatai alapján információkat szerezhetünk a weboldal látogatóinak viselkedéséről. Az elemzés segít a weboldal tulajdonosainak jobban megérteni, hogyan teljesít a honlapjuk és milyen lehetőségeik vannak az optimalizálásra.

 3. Hőtérképek a weboldaladról

  Hőtérképek segítségével részletes betekintést nyerhetünk a weboldalak látogatóinak interakciójába. Láthatjuk, mely részek vonzzák a legtöbb figyelmet, így optimalizálható a felhasználói élmény és növelhető a konverzió.

 4. Hirdetéskezelés

  Segítek beállítani Facebook és Google hirdetési kampányokat, összekötve a weboldaladdal a hatékony követés érdekében. Gondoskodom a technikai részletekről, így a kampányok zökkenőmentesen futnak.

Fejlesszük együtt a vállalkozásod!

Vállalkozásfejlesztés

Ez kell nekem
 1. Szakmai tanácsadás

  Szakmai tanácsadással segítek a vállalkozás fejlődésében, legyen szó webfejlesztésről, online marketingről vagy digitális stratégiáról. Tapasztalatommal és szakértelmemmel támogatom a célok elérését.

 2. Szoftver integrációk

  A különböző rendszerek összekapcsolásának köszönhetően a vállalkozás zökkenőmentesebben működhet. Növelhető a hatékonyság és csökkenthetőek az adatkezelési hibák, mindemellett javítja az ügyfél-élményt, ezáltal az elköteleződést.

 3. Weboldal audit

  Egy több, mint 350 pontból álló checklist mentén átnézésre és elemzésre kerül a weboldal, hogy feltárjuk a fejlesztési lehetőségeket. Az audit során többek között figyelembe veszem a technikai, tartalmi és SEO szempontokat, így pontos képet kaphatunk a weboldalak teljesítményéről.

 4. Projektmenedzsment

  Projektmenedzserként részt veszek a weboldalad körüli folyamatokban. Kezelem a feladatokat, tartom a kapcsolatot a partnerekkel és szolgáltatókkal, valamint megkeresem a megfelelő szakembert az egyes feladatokra. Így Te kizárólag velem tartasz kapcsolatot, hogy teljes mértékben a vállalkozásodra koncentrálhass.

Egyedi megoldások határok nélkül!

Egyedi fejlesztés

Ez kell nekem
 1. Worpdress bővítmény fejlesztés

  Amennyiben speciális igényeid vannak, egyedi WordPress bővítmény fejlesztéssel készíthetünk személyre szabott megoldásokat. Ezáltal a weboldaladhoz pontosan az igényeidnek megfelelő funkciókat adhatunk hozzá, garantálva a hatékony működést.

 2. Alkalmazás fejlesztés

  Üzleti folyamataidhoz igazított webalapú alkalmazások fejlesztésével biztosítok egyedi, felhasználóbarát megoldásokat, amelyek segítenek vállalkozásod napi működésének hatékonyabbá tételében.